Р.А.П.А.С. 97 ЕООД разработва и развива уеб базиран софтуерен продукт – система за GPS проследяване, който използва Глобалната Позиционираща Система (GPS) за наблюдение на местоположението и на характеристиките на всяко МПС в реално време (данните се предават посредством GPRS), както и за изминал период. Събраната информация се записва в база данни, от където могат да се правят различни справки, с които се придобива по-ясна представа за дейността на автопарка.

GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Разработената от РАПАС система за GPS проследяване  е ориентирана към клиенти със собствен автопарк, които искат точен и навременен контрол, осигуряваща гаранции за добро управление, анализ и оптимизация на извършената работа. Услугата е за всички, които искат да разберат къде се намира всеки един от наблюдаваните обекти, колко километра са изминали автомобилите, с какви скорости са шофирали, навреме ли е посетен клиента и колко време му е отделено, извършвани ли са „черни“ курсове, има ли кражба на гориво и други.

Свържете се с нас, ние ще Ви направим офертата, която най-добре отговаря на Вашите нужди. Ние имаме най-добрия план за вас!

TOP