iButton Идентификатор за водач – използване и предимстгва

Много често за различните бизнес сфери е от съществено значение да се установи кой водач на МПС е управлявал в конкретен момент или по време на някакво събитие. Това важи с особена сила в случаите, когато едно МПС се управлява от повече от един водач и е необходимо да се следи работното време. РАПАС позволява идентификацията на водача да се извърши изключително лесно чрез iButton.

iButton Идентификатор за водач представлява малко устройство с размерите на ключодържател, което трябва да се докосне до четец, като само по този начин двигателят на МПС-то може да бъде запален и съответно неговия водач – идентифициран. Идентификацията е свързана със запалването на автомобила, за да се гарантира, че водача ще се идентифицира задължително (в противен случай той може несъзнателно да пропусне да се идентифицира, което ще доведе до грешка при последваща справка).

Към всяко МПС могат да се добавят до 50 бр. iButton Идентификатора за водач.

iButton Идентификатор за водач – монтаж

Монтажа на iButton Идентификатор за водач, се прави в нашия сервиз , но при невъзможност от ваша страна, би могъл да бъде извършен и на място във Ваш сервиз.  РАПАС-97 гарантира качествен професионален монтаж на iButton Идентификатор за водач, защото фирмата ни разполага със специално обучени професионалисти, които са преминали съответните нива на обучение и технически покриват  най-високите стандарти, които се изискват за монтаж на iButton Идентификатор за водач, който е важна част от системите за контрол на автопарка. Монтажа на iButton Идентификатор за водач е съобразен, както с изискванията на клиента по отношение на удобство и секретност, така и с техническите характеристики на превозното средство. Екипът на РАПАС-97, който извършва монтажа на iButton Идентификатор за водач, работи чисто и бързо и с изключителна прецизност.

Свържете се с нас, ние ще Ви направим офертата, която най-добре отговаря на Вашите нужди. Ние имаме най-добрия план за вас!

TOP