Фирма Р.А.П.А.С. – 97 ЕООД започва своята дейност през 1997 с въвеждането на единствената по рода си на територията на Р България система за локализиране и наблюдение на подвижни обекти. Благодарение на доброто взаимодействие с органите на МВР, и на база подписани договори с водещи застрахователни компании и вносители на автомобили, за периода на действие на системата RAPAS, са разкрити над 1100 кражби на автомобили на стойност над 50млн. лева (което е над 80% разкриваемост).

Фирма RAPAS – 97 изгражда собствен сервизен център за монтаж и сервиз на автоаларми и имобилайзери. С разрастването и с развитието на автотранспорта в za nas 2България, все повече се налага и използването на GPS системи. За тази цел RAPAS разработи и предлага на своите клиенти едно сигурно решение за наблюдение и контрол на моторни превозни средства. Наред с до сега изброеното, RAPAS развива и всички услуги съпътстващи изграждането на системи за видеонаблюдение – изготвяне на проект, доставка на оборудване, изграждане, обучение за работа със системата, гаранционна и следгаранционна поддръжка на конкуренти цени и много добро обслужване.
Доказателство за качеството на услугите, предлагани от RAPAS са договорите с множество реномирани и водещи в областта си фирми подкрепата и МВР и водещите застрахователни компании.

TOP